Surprises
Op 5 december was de Sint in het land en hij had ons gevraagd te helpen met het maken van de surprises.
Nou, dat hebben we gedaan. Nadat Sinterklaas ons werk had bekeken konden we aan het uitpakken slaan. Voor sommige kinderen bleek de surprise waardevoller dan de cadeautjes zelf. Uiteindelijk ging toch iedereen tevreden naar huis, met surprise en cadeau.

fotoflitsfoto’s Surprises


Schoolontbijt

Elk jaar is er weer het nationale schoolontbijt. Samen gezellig op school een ontbijtje eten. Dit jaar was het gepland op 9 november. Nou, gezellig was het. Maar het was niet op school. Nee, het was op het gemeentehuis, samen met burgemeester Pijl van Drechterland. Hier dan de foto’s.

fotoflitsNationaal schoolontbijt.


Voorlezen

Tijdens de boekenweek is er veel aandacht voor voorlezen en lezen. Daarom gingen we met de groep naar de bibliotheek om van de bibliothecaresse nog eens wat tips te krijgen over hoe je goed kunt voorlezen. Omdat we er toch waren hebben we gelijk maar een leuke boekenquiz gedaan. En voor anderen dan maar de foto’s.

fotoflitsvoorlezen


Techniekbus

Een hele week stond de techniekbus op het plein bij het winkelcentrum. In de bus waren allemaal leuke techniekspelletjes: hoe sluit ik de cv aan, hoe bestuur ik robots, hoe werkt een 3d-printer, leuke games, wat is VR, …
O ja, hoe zien de foto’s eruit?

fotoflitsvoorlezen